Επιστημονικές Δραστηριότητες

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Ερευνητικό Έργο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ συμμετέχει με εθελοντική εργασία των ειδικών και ειδικευόμενων παιδιάτρων της στο Πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης της Ανοιχτής Αγκαλιάς σε άγονα μέρη της Πατρίδας μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις θεατρικές παραστάσεις που οργάνωσε η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης "ΟΛΥΜΠΙΑΣ", στο πλαίσιο του πυλώνα "Παιδικός Καρκίνος", τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδοογκολογικού Τμήματος της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, αλλά και την ενίσχυση των ειδικών σχολείων, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, εντός του Νοσοκομείου σας.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 - Διεθνής Ημέρα Μουσείων Μουσειακού έγιναν τα εγκαίνια από την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή του Μουσειακού Εκθετηρίου μαθητικών εργασιών Παραδοσιακής Φορεσιάς του 12ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου και του 11ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης  που φιλοξενούνται στη Β΄ Παιδιατρική Κλινική του ΑΠΘ  του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.