Επιστημονικές Δραστηριότητες

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Ερευνητικό Έργο

Θέματα που ενδιαφέρουν

30η Επιστημονική Ημερίδα "Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική" - Σάββατο 02 Μαρτίου 2024

unnamed
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της 30ης Επιστημονικής Ημερίδας "Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική" στις 02 Μαρτίου 2024 στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακό κουίζ ερωτήσεων και απαντήσεων πολλαπλής επιλογής μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής "Kahoot".

Για πρώτη φορά, εκ μέρους της Β' Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ και της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Παιδιατρική, θα απονεμηθούν τρία (3) ισότιμα χρηματικά έπαθλα στους συναδέλφους με την υψηλότερη βαθμολογία.

Πλέον των τριών (3) χρηματικών επάθλων, στον ειδικευόμενο με το υψηλότερο σκορ σωστών απαντήσεων θα αποδοθεί η κάλυψη των εξόδων συμμετοχής (εγγραφή και διαμονή) στο 62ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 07-09 Ιουνίου 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες στην Ημερίδα (ειδικευόμενοι και ειδικοί).

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή γενικά με την επιστημονικά καλπάζουσα παιδιατρική επικαιρότητα αλλά και με όλα τα δεδομένα καινοτόμων θεραπειών και εμβολίων.

Ενημερωθείτε για το επιστημονικό πρόγραμμα και κάντε την προεγγραφή σας!

Με τιμή
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ασημίνα Γαλλή - Τσινοπούλου
Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας
Διευθύντρια Β΄Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ

Η 30η Επιστημονική Ημερίδα «Επίκαιρα θέματα στην Παιδιατρική» θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, στις 02 Μαρτίου 2024 στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στη Θεσσαλονίκη.

     
 Η εγγραφή για την 30η Επιστημονική Ημερίδα "Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική" είναι δωρεάν.  Για να δείτε το τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα της ημερίδας παρακαλούμε  Η 30η Επιστημονική Ημερίδα "Επίκαιρα Θέματα στην Παιδιατρική" μοριοδοτείται με 5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits).
ΕΓΓΡΑΦΗ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  


Φορείς Διοργάνωσης

  Aκαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας στην Παιδιατρική Β’ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ - ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ
Στ. Κυριακίδη 1, 54636, Θεσσαλονίκη
www.bped.gr